Tandlæge Sara Koefoed   Klinikejer, tilknyttet klinikken siden 2011.  Uddannet fra Tandlægehøjskolen i København 2005.  Sara udfører alt almindeligt tandlægearbejde med særlig interesse for kirurgi og tandlægeskræk.

Tandlæge Sara Koefoed

Klinikejer, tilknyttet klinikken siden 2011.

Uddannet fra Tandlægehøjskolen i København 2005.

Sara udfører alt almindeligt tandlægearbejde med særlig interesse for kirurgi og tandlægeskræk.

Tandlæge Lars Ditlev Christensen   Klinikejer, tilknyttet klinikken siden 2017  Lars er født i 1976 og er uddannet fra Købehavns Tandlægeskole i 2003.  Lars udfører alt almindeligt tandlægearbejde med særlig interesse for tandlægeskræk og kosmetisk tandpleje.

Tandlæge Lars Ditlev Christensen

Klinikejer, tilknyttet klinikken siden 2017

Lars er født i 1976 og er uddannet fra Købehavns Tandlægeskole i 2003.

Lars udfører alt almindeligt tandlægearbejde med særlig interesse for tandlægeskræk og kosmetisk tandpleje.

Tandlæge Anders Hasselbalch   Klinikejer, tilknyttet klinikken siden 2017  Anders er født i 1978 og har været tandlæge siden 2003.  Anders udfører alt almindeligt tandlægearbejde, men har en særlig interesse for behandling af parodontitis og samspillet mellem denne sygdom og det almene helbred. Anders er bl.a. medlem af Dansk Selskab for Parodontologi og har i sine efteruddannelsesaktiviteter især haft fokus på at opnå en specialiseret viden indenfor parodontitisbehandling igennem kurser hos førende specialister fra ind- og udland.

Tandlæge Anders Hasselbalch

Klinikejer, tilknyttet klinikken siden 2017

Anders er født i 1978 og har været tandlæge siden 2003.

Anders udfører alt almindeligt tandlægearbejde, men har en særlig interesse for behandling af parodontitis og samspillet mellem denne sygdom og det almene helbred. Anders er bl.a. medlem af Dansk Selskab for Parodontologi og har i sine efteruddannelsesaktiviteter især haft fokus på at opnå en specialiseret viden indenfor parodontitisbehandling igennem kurser hos førende specialister fra ind- og udland.

561px-Tandlægeforeningen_logo.svg.png