Tandlægeskræk

Det kan være meget grænseoverskridende at skulle til tandlægen, hvis man lider af tandlægeskræk. Tit kan der gå lange perioder inden man får taget sig sammen og kommer afsted. Tankerne om tandlægebesøget kan overvælde en og ofte tankerne værre en selve besøget.

Det er vigtigt at erkende sin angst og man skal IKKE være flov over det. Du er ikke alene - rigtig mange har det som dig.

Vi går på klinikken meget op i at skabe de bedst mulige rammer for dig med tandlægeskræk. Inden vi går i gang tager vi en snak om hvad der skal foregå og vi lytter til dig så vi bedre kan forstå din angst. Hos nogle er det lugten af tandlæge, hos andre lyden af tandlæge og hos andre er det blot tanken om at skulle lade en fremmed arbejde i munden.

Når vi kender hinanden, kan undersøgelse og behandling begynde. Vi vil tydeligt forklare hvad behandlingen går ud på og løbende holde dig orienteret. Ved større behandlingsbehov vil vi altid lave en behandlingsplan med tilhørende overslag. Så ved du hvilke ting, der haster og hvad de enkelte ydelser koster. Ingen overraskelser.

Vi bestræber os altid på at udføre den mest skånsomme og smertefri behandling. Vi laver behandlingen i dit tempo så krop og sjæl kan følge med. Er der noget du er i tvivl om - så spørg. Der findes ingen dumme spørgsmål.

Din angst skal ikke stå i vejen for din tandsundhed - vi ses på klinikken